English booking Thai booking

Spoločnosť EVA Air získala ocenenie SafeTravels od spoločnosti WTTC

26. apríl 2021

EVA Air dodržiava prísne preventívne opatrenia COVID-19!

Spoločnosť EVA Air získala ocenenie SafeTravels od spoločnosti WTTC

TAIPEI, TAIWAN (19. apríla 2021) Svetová rada pre cestovanie a cestovný ruch (WTTC) certifikovala EVA Air ocenením SafeTravels. Vláda mesta Tchaj-pej v mene WTTC udelila ocenenia SafeTravels 35 organizáciám vrátane hotelov, cestovných agentúr a výstavných centier. Hovorca EVA Air David Chen prijal occenenie od primátora mesta Tchaj-pej Ko Wen-je v mene leteckej spoločnosti. EVA Air je teraz oficiálnym členom medzinárodného reťazca služieb bezpečného cestovania.

Spojené kráľovstvo WTTC spolupracovalo so zdravotníckymi pracovníkmi a ďalšími priemyselnými združeniami na vývoji protokolov a stanovení spoločných štandardov určených na pomoc pri ochrane nových pracovných síl a cestujúcich pri vývoji nových normálov na svete. Značka SafeTravels umožňuje cestujúcim rozpoznať destinácie a podniky na celom svete, ktoré prijali tieto štandardizované globálne zdravotné a hygienické štandardy.

WTTC udelila ocenenia SafeTravels do viac ako 250 destinácií po celom svete, vrátane mesta Tchaj-pej vo februári 2021. Tiež povolila mestu Tchaj-pej, aby viedlo odvetvie cestovného ruchu svojho regiónu pri získavaní medzinárodných značiek bezpečného cestovania.

EVA Air dodržiava prísne preventívne štandardy COVID-19 a neustále zlepšuje a zdokonaľuje opatrenia, ktoré používa. Začala zavádzať biometrickú identifikáciu, aby cestujúcim umožnila bezkontaktné stravovacie služby. Spolupracuje tiež s partnermi v leteckom priemysle na zavedení spoľahlivej digitálnej platformy na overovanie výsledkov testov PCR cestujúcich a záznamov o injekčných vakcínach. Úsilie spoločnosti EVA Air uznalo nielen „Sedemhviezdová certifikácia spoločnosti AirlineRatings na prevenciu epidémií COVID-19“ a zaradenie medzi „Najlepšie svetové dvadsiatky vyhovujúcich leteckých spoločností COVID-19“, ale aj ocenenie známkou WTTC Safe Travels. Je to jediná letecká spoločnosť na Taiwane, ktorá získala tieto ocenenia. Spoločnosť EVA Air pokračuje v práci na bezpečnom opätovnom spustení podnikania po pandémii a cestovaní vo voľnom čase s cieľom poskytovať svojim cestujúcim čo najbezpečnejšie a najspoľahlivejšie služby.

O spoločnosti EVA Air
EVA Air je členom Star Alliance a jednou z iba 10 5-hviezdičkových leteckých spoločností s hodnotením SKYTRAX na celom svete. Cestovatelia, ktorí reagovali na globálny prieskum spoločnosti SKYTRAX, hlasovali pre EVA Air za „Najčistejšie kabíny lietadiel na svete“ a „Najlepšie stravovacie služby v ekonomickej triede“. TripAdvisor ho ocenil medzi „10 najlepšími leteckými spoločnosťami - na svete “ vo svojich výročných oceneniach Travellers ’Choice Awards for Airlines mu udelil popredné miesta v ďalších štyroch kategóriách, zatiaľ čo čitatelia Travel + Leisure ho tiež zaradili do top 10 medzinárodných leteckých spoločností. Dopravca bol založený v roku 1989 ako prvá súkromná medzinárodná letecká spoločnosť na Taiwane. Je súčasťou rešpektovanej skupiny Evergreen a sesterskou spoločnosťou globálneho lídra v oblasti kontajnerovej prepravy Evergreen Line. Lieta s flotilou viac ako 80 lietadiel Boeing a Airbus do viac ako 60 medzinárodných destinácií v Ázii, Oceánii, Európe a Severnej Amerike, kde sú vstupnými bránami Chicago, Houston, Los Angeles, New York, San Francisco, Seattle, Toronto a Vancouver. Cestujúci sa môžu dozvedieť viac o EVA Air alebo rezervovať a kúpiť si letenky na www.evaair.com.