English booking Thai booking

EVA Air a EGAS vyhrávajú certifikát IATA CEIV Pharma vo farmaceutickej logistike

8. apríl 2021

EVA Air je jedna z mála leteckých spoločností s týmto certifikátom!

EVA Air a EGAS vyhrávajú certifikát IATA CEIV Pharma vo farmaceutickej logistike

TAIPEI, TAIWAN (31. marca 2021) Spoločnosti EVA Air a Evergreen Airline Services Corp. (EGAS) získali certifikát od Centra excelentnosti pre nezávislých validátorov vo farmaceutickej logistike (CEIV Pharma) organizácie International Air Transport Association (IATA). Táto certifikácia overuje najvyššie štandardy v operáciách leteckej a pozemnej dopravy chladiacich reťazcov spoločností EVA a EGAS na medzinárodnom letisku Taoyuan (TPE). Taktiež odlišuje spoločnosť EVA Air ako jednu z mála leteckých spoločností na svete, ktorá získala certifikáciu pre operácie leteckej a pozemnej obsluhy súčasne, čím posilňuje svoju pozíciu jedného z popredných globálnych komplexných nosičov farmaceutických výrobkov.

Spoločnosti EVA Air a EGAS majú za sebou dlhoročné skúsenosti s prepravou a skladovaním technologických a farmaceutických dodávok, pričom ročne priemerne narastú o 30%. Spoločnosť EVA Air spoľahlivo prepravila všetko, od oblátkových výrobkov, ktoré vyžadujú nárazuvzdorné zadržiavanie a konštantnú kontrolu teploty, až po zásielky vakcín, ktoré sa musia udržiavať pri nízkej teplote až -80 ° C v určitom rozmedzí vlhkosti až 144 hodín a neustále monitorovanie.Spoločnosť EVA Air, ktorá neustále dopĺňa svoje nákladné vozidlá Boeing 777, rozšírila svoju kapacitu leteckej nákladnej dopravy a dosah siete pomocou bezpečnostných pásov v oblasti brucha v osobných lietadlách vrátane lietadiel Boeing 777-300ER, 787 a Airbus 330-300.

EGAS je jediný prevádzkovateľ leteckých služieb na Taiwane, ktorému bola udelená certifikácia IATA CEIV Pharma. Spoločnosť EGAS predstavila v roku 2018 možnosti prepravy chladiacich reťazcov pre farmaceutické logistické služby. Certifikácia IATA potvrdzuje odborné znalosti a efektívnosť spoločnosti EGAS. Spĺňa nielen prepravné požiadavky chladiarenského reťazca spoločnosti EVA Air, ale ponúka svoje služby aj iným leteckým spoločnostiam pôsobiacim na / z Taipei.

Spoločnosť IATA viedla priemysel k vytvoreniu certifikovanej farmaceutickej prepravnej siete, ktorá spĺňa konzistentné štandardy a zaručuje integritu produktu. Certifikáty IATA CEIV Pharma od spoločností EVAAir a EGAS vylepšujú imidž oboch spoločností, vzbudzujú dôveru zákazníkov a pomáhajú napredovať v poskytovaní vakcín COVID-19 na celom svete.

O spoločnosti EVA Air
EVA Air je členom Star Alliance a jednou z iba 10 5-hviezdičkových leteckých spoločností s hodnotením SKYTRAX na celom svete. Cestovatelia, ktorí reagovali na globálny prieskum spoločnosti SKYTRAX, hlasovali pre EVA Air za „Najčistejšie kabíny lietadiel na svete“ a „Najlepšie stravovacie služby v ekonomickej triede“. TripAdvisor ho ocenil medzi „10 najlepšími leteckými spoločnosťami - na svete “ vo svojich výročných oceneniach Travellers ’Choice Awards for Airlines mu udelil popredné miesta v ďalších štyroch kategóriách, zatiaľ čo čitatelia Travel + Leisure ho tiež zaradili do top 10 medzinárodných leteckých spoločností. Dopravca bol založený v roku 1989 ako prvá súkromná medzinárodná letecká spoločnosť na Taiwane. Je súčasťou rešpektovanej skupiny Evergreen a sesterskou spoločnosťou globálneho lídra v oblasti kontajnerovej prepravy Evergreen Line. Lieta s flotilou viac ako 80 lietadiel Boeing a Airbus do viac ako 60 medzinárodných destinácií v Ázii, Oceánii, Európe a Severnej Amerike, kde sú vstupnými bránami Chicago, Houston, Los Angeles, New York, San Francisco, Seattle, Toronto a Vancouver. Cestujúci sa môžu dozvedieť viac o EVA Air alebo rezervovať a kúpiť si letenky na www.evaair.com.

O spoločnosti EGAS
Spoločnosť Evergreen Airline Services Corporation (EGAS) bola založená v roku 1990 s tímom zameraným na bezpečnú prevádzku a vynikajúci zákaznícky servis. Služby zahŕňajú nakládku / vykládku, manipuláciu a skladovanie batožiny, nákladu a pošty, čistenie interiérov a exteriérov lietadiel, čistenie bielizne a kancelárií. Stanovila si cieľ stať sa uznávaným lídrom a preferovaným partnerom v profesionálnych odvetviach letiskovej pozemnej manipulácie, práčovne a čistenia kancelárií. V roku 2020 poskytuje EGAS bezpečné a profesionálne pozemné podporné služby pre 39 leteckých spoločností lietajúcich na / z Taiwanu vrátane spoločnosti EVA Air na medzinárodnom letisku Taoyuan, letisku Taipei Song-Shan, medzinárodnom letisku Kaohsiung a medzinárodnom letisku Taichung. Už viac ako desať rokov EGAS tvrdo pracuje a je odmeňovaný jedným úspechom za druhým. Spoločnosť EGAS má v súčasnosti zabezpečenú certifikáciu ISO-9001 a CEIV Pharma, čo predstavuje významné míľniky v jej pokroku smerom k tomu, že sa stala popredným medzinárodným operátorom leteckých spoločností prvej triedy.