English booking Thai booking

VYHLÁSENIE EVA Air: Bezpečnostné opatrenia proti novému koronavírusu

27. január 2020

VYHLÁSENIE EVA Air: Bezpečnostné opatrenia proti novému koronavírusu

EVA Air nelieta do Wu-chanu. Napriek tomu prijímame všetky preventívne opatrenia proti novému koronavírusu a vynakladáme maximálne úsilie, aby sme zabránili epidémii. Na všetkých našich letoch do a z vysokorizikových oblastí, ako sú pevninská Čína, Hongkong a Macao, požadujeme, aby členovia posádky nosili hygienické masky a po jedle, keď zbierajú zásobníky potravín od cestujúcich, používali rukavice. Ak sa členovia posádky na iných trasách stretnú s cestujúcimi, ktorí sa javia chorí alebo majú podozrenie na vírus, podniknú bezpečnostné opatrenia, nosia masky a často si umyjú ruky.

Na všetkých letoch EVA Air poskytujeme respirátorové masky N95 a lekárske masky. Aby sa zabránilo ďalšiemu šíreniu koronavírusu, pomohlo zvládnuť prepuknutie choroby a vyhovelo požiadavkám cestujúcich, spoločnosť EVA zvýšila dodávky sanitárnych masiek pri letoch do a z pevninskej Číny, Hongkongu a Macaa. Taktiež sme sa ubezpečili, že každé lietadlo v našej flotile je vybavené vysokoúčinnými filtračnými systémami častíc (HEPA) na zabezpečenie dobrej kvality vzduchu v kabíne.

EVA Air sa riadi pokynmi Taiwanského centra pre kontrolu chorôb (CDC) a okrem toho poskytuje brožúram o zdravotnej starostlivosti cestujúcim, ktorí odchádzajú z pevninskej Číny, Hongkongu a Macaa, informácie o tom, ako zabrániť tomu, aby sa koronavírus uchytil alebo rozšíril.

Dcérska spoločnosť EVA UNI Air tiež prijíma preventívne opatrenia proti infekciám na svojich leteckých a námorných službách, spájajúcich Taiwan a pevninskú Čínu cez ostrovy Kinmen a Matsu, ktoré sa bežne označujú ako Mini-tri spojenia. UNI vyžaduje, aby členovia posádky nosili hygienické masky, keď sú v službe, aby chránili svoje zdravie a pomáhali obmedziť šírenie koronavírusu.

Ak zistíme, že cestujúci má počas letu horúčku alebo neobvyklú fyzickú kondíciu, presunieme túto osobu čo najďalej od ostatných. Naše lietadlo po pristátí dôkladne vyčistíme. Ak máme podozrenie, že lietadlo prevážalo infikovaných cestujúcich, sterilizujeme všetky kabíny, aby sme minimalizovali riziká infekcie.