English booking Thai booking

Spoločnosť EVA Air pokračuje vo víťaznej sérii, podľa turistickej stránky cestovateľov TripAdvisor

30. júl 2020

V rebríčku Top 10 aj tento rok!

Spoločnosť EVA Air pokračuje vo víťaznej sérii, podľa turistickej stránky cestovateľov TripAdvisor

EVA Air naďalej patrí medzi 10 najlepších svetových leteckých spoločností, získala ďalšie ocenenia a dostala sa medzi spoločnosti s najlepšou business, prémium ekonomickou a ekonomickou triedou v rámci Ázie.

Kvôli pandémie COVID-19 spoločnosť venuje mimoriadnu pozornosť všetkým detailom počas cestovania - prehodnotili letové služby, stravovanie, zaviedli dôkladnejšiu sterilizáciu kabíny, aby cestujúci mohli byť istý keď pocestujú spoločnosťou EVA Air.

Spoločnosť EVA Air je členom Star Alliance a je jednou z 10 svetových leteckých spoločností s hodnotením SKYTRAX. Dopravca bol založený v roku 1989 ako prvá taiwanská medzinárodná letecká spoločnosť. Je súčasťou rešpektovanej skupiny Evergreen Group a sesterskej spoločnosti svetového lídra v oblasti kontajnerovej dopravy Evergreen Line. Lieta s viac ako 80 lietadlami Boeing a Airbus do viac ako 60 medzinárodných destinácií v Ázii, Oceánii, Európe a Severnej Amerike.

Rada EVA Air

Ak sa chystáte do juhovýchodnej Ázie či Austrálie, leťte s EVA Air. Taiwanská letecká spoločnosť ponúka letenky do týchto destinácii za fantastické ceny! Výhodou je tiež priamy let z Viedne do Bangkoku a Taipei bez prestupov. Na letenke pritom môžete teraz ušetriť vďaka špeciálnym ponukám EVA Air ešte viac.