English booking Thai booking

EVA Air sa umiestnila na 3. mieste v rebríčku najbezpečnejších leteckých spoločností roku 2020

9. január 2020

Už po siedmy raz v rade

EVA Air sa umiestnila na 3. mieste v rebríčku najbezpečnejších leteckých spoločností roku 2020

Letecká spoločnosť EVA Air sa podľa uznávaného portálu AirlineRatings.com v roku 2020 umiestnila na 3. mieste medzi 20 najbezpečnejšími leteckými spoločnosťami na svete. To znamená, že EVA Air si získala miesto medzi najbezpečnejšími leteckými spoločnosťami na svete už siedmy rok po sebe. Medzi komplexné faktory týkajúce sa hodnotenia bezpečnosti na portáli patria audity riadiacich a priemyselných orgánov letectva, vládne preskúmania, záznam leteckých nehôd a vážnych incidentov, ziskovosť, bezpečnostné iniciatívy vedené v tomto odvetví a vek flotily.

„Všetky letecké spoločnosti majú každý deň incidenty a mnohé z nich majú problémy s výrobou lietadiel, nie s prevádzkovými problémami. Spôsob, akým letová posádka rieši incidenty odlišujú dobrú leteckú spoločnosť od nebezpečnej leteckej spoločnosti,“ uviedol Geoffrey Thomas, šéfredaktor portálu AirlineRatings.com.

EVA Air od svojho založenia v roku 1988 neutrpela žiadne závažné nehody. Od začiatku si za svoju prioritu stanovila bezpečnosť letov a kvalitu služieb a každoročne získala ocenenia a vyznamenania od organizácií z celého sveta. Letecká spoločnosť EVA Air neustále získava vysoké známky od portálu AirlineRatings.com za kvalitný servis a radí sa na 8. miesto medzi 20 najväčších leteckých spoločností na svete. EVA Air si cení podporu svojich cestujúcich a uznanie od skúsených leteckých profesionálov. Aj keď táto česť uznáva záväzok leteckej spoločnosti v oblasti bezpečnosti, podporuje aj nové zameranie.

Letecká spoločnosť naďalej zdokonaľuje svoje služby novými lietadiel, medzi ktoré patrí aj Boeing 787 Dreamliner a spolupracuje s niektorými poprednými svetovými značkami módy a životného štýlu, ako sú Jason Wu a Ferragamo. Toto úsilie a investície sú súčasťou záväzku EVA Air vylepšiť a spríjemniť zážitky z lietania cestujúcim.

Rada EVA Air

Ak sa chystáte do juhovýchodnej Ázie či Austrálie, leťte s EVA Air. Taiwanská letecká spoločnosť ponúka letenky do týchto destinácii za fantastické ceny! Výhodou je tiež priamy let z Viedne do Bangkoku a Taipei bez prestupov. Na letenke pritom môžete teraz ušetriť vďaka špeciálnym ponukám EVA Air ešte viac.