English booking Thai booking

EVA Air je opäť na popredných miestach v bezpečnosti letov

22. január 2021

Udržali sme si TOP 10 najbezpečnejších leteckých spoločností!

EVA Air je opäť na popredných miestach v bezpečnosti letov

TAIPEI, TAIWAN (19.01.2021) -  Spoločnosť Eva Air so sídlom v Taiwane sa podľa analýz v centre na vyhodnotenie nehôd Jet Airliner (JACDEC) umiestnila na 9.mieste medzi 20-timi najbezpečnejšími leteckými spoločnosťami na svete. Posledné hodnotenie a najnovšie recenzie boli uverejnené vo vydaní nemeckého ,, AERO International Magazine” vo februárovom vydaní 2021. Toto ocenenie nadväzuje na nedávne ocenenie spoločnosťou AirlineRatings.com, kedy sa EVA Air umiestnila na 6.mieste na zozname Najbezpečnejších leteckých spoločností sveta do roku 2021. 

Pomocou ,,indexu rizika” zhodnotila spoločnosť JACDEC 33 parametrov porovnaním hodnoty kumulatívnej prevádzky každej leteckej spoločnosti. Boli zohľadnené faktory ako vek flotily, audit bezpečnosti letov IATA, vážne letecké nehody a straty letov za posledných 30 rokov. Odkedy spoločnosť JACDEC začala uverejňovať rebríček najbezpečnejších leteckých spoločností sveta si EVA Air pravidelne drží špičkovú pozíciu medzi 100 najbezpečnejšími leteckými spoločnosťami. 

EVA Air a celý letecký priemysel čelia obrovským výzvam z dôvodu pandémie COVID-19. ,,Aj keď pracujeme na poskytovaní potrebných služieb v týchto zložitých časoch, naďalej sme odhodlaní dodržiavať bezpečnosť a trénovať na zlepšení”, uviedol prezident EVA Air Clay Sun. ,,Spoločnosť EVA Air je poctená tým, že ju uznáva spoločnosť akou je JACDEC a AirlineRatings.com. Toto uznanie je zásluhou nášho svedomitého a pracovitého personálu EVA Air a povzbudzuje nás, aby sme sa aj naďalej snažili udržiavať najvyššie bezpečnostné štandardy vo vzduchu aj na zemi bez kompromisov”. 

Keď bola EVA Air v roku 1989 založená, spoločnosť investovala do letových simulátorov a výcvikových zariadení, aby pomohla svojej posádke rozvíjať a neustále zdokonaľovať svoje zručnosti, s osobitným dôrazom na všetky detaily, ktoré pomáhajú zabezpečiť bezpečnosť letu. Spoločnosť EVA Air zaviedla v roku 2006 SMS (systém riadenia bezpečnosti) a integrovala bezpečnosť do všetkých procesov a postupov. EVA Air tiež stanovuje ukazovatele a ciele bezpečnej výkonnosti (SPIT) a vykonáva štvrťročné kontroly s cieľom koordinovať a ďalej zlepšovať riadenie bezpečnosti. 

V spoločnosti EVA Air je výcvik bezpečných letov základným kameňom. Aj keď COVID-19 ovplyvnil prevádzku v roku 2020, EVA Air absolvovala školenie o bezpečnosti. Uskutočnili sme 9 výcvikových programov pre všetkých zamestnancov, ktoré poskytovali prístup k mnohým platformám e-vzdelávania a ďalej vplývali na bezpečnosť. Spoločnosť EVA Air stále pracuje na tom, aby sa bezpečnosť stala najvyššou prioritou pre každého zamestnanca.  

Spoločnosť EVA Air sa vždy usilovala o dodržiavanie najvyšších štandardov bezpečnosti letu ako základnej hodnoty. Vďaka tvrdej práci za posledných 30 rokov je uznanie spoločnosti JACDEC, AirlineRatings.com a ďalších rešpektovaných leteckých úradov veľkou poctou pre spoločnosť EVA Air. Letecká spoločnosť tiež získala opakované osvedčenia od spoločnosti IATAA ( audit prevádzkovej bezpečnosti), ktoré sa konajú každé dva roky. Cestovatelia môžu navštíviť stránku www.evaair.com , kde sa dozvedia viac o oceňovaných službách spoločnosti EVA Air, bezpečnostných postupoch COVID-19 a globálnom systéme trás, či rezervovať si lety.