English booking Thai booking

EVA Air bola zvolená za 4. najlepšiu medzinárodnú leteckú spoločnosť na svete

13. júl 2020

Čitatelia Travel + Leisure hodnotili pohodlie, servis, jedlo a kvalitu poskytovaných služieb

EVA Air bola zvolená za 4. najlepšiu medzinárodnú leteckú spoločnosť na svete

Čitatelia časopisu Travel + Leisure hlasovali za EVA Air v rebríčku Top 10 medzinárodných leteckých spoločností na svete k 25. výročnému prieskumu ocenení World Awards. Na základe osobných skúseností s cestovaním boli čitatelia vyzvaní, aby hodnotili letecké spoločnosti z hľadiska pohodlia kabíny, pozemných služieb a služieb na palube, stravovania a celkovej kvality poskytovaných služieb. Výsledky prieskumu sú teraz k dispozícii na webovej stránke Travel + Leisure a objavia sa v tlačenej verzii časopisu v auguste 2020.

Travel + Leisure poukazuje na to, že EVA Air na 4. mieste sa v porovnaní s minulým rokom posunula o jednu priečku vyššie, pretože čitatelia ocenili jej služby, stravovanie a punc prémiovosti. Jeden z čitateľov napísal: „Moja cesta v biznis triede z Chicaga do Taipei bola tou najlepšou skúsenosťou spomedzi leteckých spoločností, akú som kedy zažil. Steaky na objednávku, možnosť výberu teplého jedla, plyšové prikrývky a veľa priestoru na nohy. Niektoré sedadlá v biznis triede majú veľmi málo priestoru na nohy, keď je sedadlo vo vodorovnej polohe, ale sedadlá EVA Air mali dostatok priestoru.“

„Sme vďační za všetku podporu cestujúcich z celého sveta,“ uviedol prezident EVA Air, Clay Sun. „Nikdy sa nesnažíme vyniknúť, ale usilujeme sa o to, aby bol let každého cestujúceho obohatený službami a skúsenosťami, ktoré presahujú očakávania. Teraz, keď pracujeme na riešení dopadov COVID-19 na naše vlastné operácie a na celé naše odvetvie na celom svete, robíme tiež maximum pre to, aby sme základné služby udržiavali vo väčšine našich hlavných destinácií. Aj naďalej zjednodušujeme služby a prijímame ďalšie opatrenia, ktoré pomôžu zabrániť šíreniu infekcie. Kabíny dôkladne sterilizujeme a dodržiavame prísne protokoly, aby sme zaistili zdravie našich cestujúcich, aby si mohli byť istí, keď sa rozhodnú letieť s nami.“

Travel + Leisure uskutočnil ročný prieskum medzi 4. novembrom 2019 a 2. marcom 2020. Čitatelia boli pozvaní, aby sa zúčastnili prieskumu. Vyžadoval sa minimálny počet odpovedí, aby bol kandidát zaradený do rebríčka World Awards. Čitatelia hlasovali okrem leteckých spoločností aj za letiská, požičovne áut, mestá, výletné lode, kúpele, hotely, ostrovy, cestovné kancelárie a prevádzkovateľov safari.

Podľa rebríčka, najlepších 10 svetových leteckých spoločností Travel + Leisure v roku 2020 sú Singapore Airlines, Qatar Airways, Emirates, EVA Air, ANA, Air New Zealand, Japan Airlines, La Compagnie, Cathay Pacific Airways a Virgin Atlantic Airways.

Vysoké štandardy EVA Air v oblasti bezpečnosti, služieb a komfortu kabíny každoročne vyznamenajú mnohé priemyselné a vládne organizácie. Spoločnosť AirlineRatings.com zaradila EVA Air na 8. miesto spomedzi 20 najlepších  svetových leteckých spoločností a na 3. miesto z 20 najbezpečnejších leteckých spoločností na svete. TripAdvisor zaradil EVA Air na 3. miesto v rebríčku najlepších svetových leteckých spoločností. EVA Air získala tiež 9. miesto na výročnom hodnotení klasifikácie bezpečnosti leteckých spoločností JACDEC a je uznaná ako 5-hviezdičková letecká spoločnosť v hodnotení SKYTRAX od roku 2016.

Rada EVA Air

Ak sa chystáte do juhovýchodnej Ázie či Austrálie, leťte s EVA Air. Taiwanská letecká spoločnosť ponúka letenky do týchto destinácii za fantastické ceny! Výhodou je tiež priamy let z Viedne do Bangkoku a Taipei bez prestupov. Na letenke pritom môžete teraz ušetriť vďaka špeciálnym ponukám EVA Air ešte viac.