English booking Thai booking

EVA Air zopakovala minuloročnú výhru ocenenia TripAdvisor Travellers´ Choice

12. apríl 2019

Získala 3. miesto v kategórií 10 najlepších aerolínií a tri ďalšie ocenenia

EVA Air zopakovala minuloročnú výhru ocenenia TripAdvisor Travellers´ Choice

TripAdvisor, najväčší cestovateľský portál na svete, odhalil leteckú spoločnosť EVA Air ako víťazku ocenenia tretieho ročníka Travellers´ Choice v štyroch kategóriách. EVA Air získala 3. miesto spomedzi 10 najlepších leteckých spoločností sveta. Umiestnila sa tiež v rebríčku kategórie hlavných leteckých spoločností v Ázii a najlepších obchodných a prémiových ekonomických tried v Ázii. EVA Air už tretíkrát v rade získala ocenenia Travellers' Choice. Treba tiež podotknúť, že ako jediná spomedzi leteckých spoločností na Taiwane. Cestovatelia sa môžu dozvedieť viac o tohtoročných cenách tu.

EVA Air sa umiestnila v globálnych a regionálnych rebríčkoch aj vďaka tomu, že sa za posledných 30 rokov nepretržite zameriavala predovšetkým na kvalitné služby a bezpečnosť.

„Tento rok sme hrdí na to, že oslavujeme 30. výročie leteckej spoločnosti EVA Air. Za posledné tri desaťročia sa EVA Air zaviazala zabezpečiť letovú bezpečnosť a zvýšiť kvalitu služieb. Vážime si našich pasažierov z celého sveta za neustálu podporu a uznanie, a starostlivosti a tvrdej práce našich členov. Keď sa pozrieme do budúcnosti, naše priority budú aj naďalej spočívať v zvyšovaní kvality služieb a bezpečnosti letov, “povedal predseda EVA Air, Steve Lin.

Cestovateľský portál TripAdvisor po analýze množstva a kvality recenzií a hodnotení zaslaných letákmi počas obdobia 12 mesiacov celkovo udelil 97 ocenení, až 57 leteckým spoločnostiam z ôsmich regiónov. Medzi regióny patria Európa, Severná Amerika, Latinská Amerika, Blízky východ, Afrika a Indický oceán, Karibik, Ázia a Južný Tichomorie a Oceánia.

„Blahoželáme leteckej spoločnosti EVA Air k tomu, že sa tento rok opäť stala víťazom súťaže Travellers´ Choice Airlines. Toto prestížne ocenenie oceňuje obľúbené letecké spoločnosti cestovateľov na celom svete na základe údajov z našej globálnej komunity,“ povedal Bryan Saltzburg, prezident spoločnosti TripAdvisor, Cruise & Car. „Toto spotrebiteľské ocenenie je dôkazom vynikajúcich služieb, svetovo preslávenej kvality a úžasnej hodnoty. Tím EVA Air by mal byť hrdý na svoje ocenenie, pretože cestujúci po celom svete povedali, že táto letecká spoločnosť patrí medzi preferovaných dopravcov pri výbere lietania.“

Cestovateľský portál TripAdvisor je domovom celosvetovej komunity s viac ako 490 miliónmi priemerných mesačných unikátnych návštevníkov s viac ako 750 miliónmi recenzií a názorov, ktoré pokrývajú najväčší výber ubytovacích zariadení, atrakcií, reštaurácií a leteckých spoločností na svete. Všetky ocenené letecké spoločnosti 2019 Travellers' Choice sú uvedené na tejto webovej adrese.

Rada EVA Air

Ak sa chystáte do juhovýchodnej Ázie či Austrálie, leťte s EVA Air. Taiwanská letecká spoločnosť ponúka letenky do týchto destinácii za fantastické ceny! Výhodou je tiež priamy let z Viedne do Bangkoku a Taipei bez prestupov. Na letenke pritom môžete teraz ušetriť vďaka špeciálnym ponukám EVA Air ešte viac.