English booking Thai booking

EVA Air predstavuje novú výbavu na palube od Jasona Wu, Rimowa a Ferragamo

14. január 2019

Ponuky v roku 2019 tiež zahŕňa aj kráľovskú kuchyňu

EVA Air predstavuje novú výbavu na palube od Jasona Wu, Rimowa a Ferragamo

Letecká spoločnosť EVA Air spolupracovala s renomovaným módnym návrhárom Jasonom Wu, s luxusnými značkami vrátane Rimowa a Ferragamo, uznávanými šéfkuchármi a ďalšími výrobcami a poskytovateľmi nového vybavenia a služieb pre cestujúcich v triede Royal Laurel Class a Premium Laurel Class. Tým, že kombinuje kreativitu niektorých popredných svetových odborníkov v oblasti luxusu, štýlu a vkusu s vlastným inovatívnym duchom, ponúka EVA Air cestujúcim v najvyššej triede svieži dojem z luxusného komfortu lietadla. Nové vybavenie a služby sú k dispozícii na vybraných trasách letov EVA Air.

Prádlo na spanie s komfortom a štýlom

Spoločnosť EVA Air si vybrala Jasona Wu, aby vytvoril bielizeň na spanie pre cestujúcich na dlhých trasiach v triede Royal Laurel Class a Premium Laurel Class. Uznávaný za navrhnutie obuvi Michelle Obama, na obidvoch prezidentských inauguráciách svojho manžela v USA, Wu vytvoril nové pohodlné a štýlové pyžamy pre EVA Air. Toto je prvýkrát, čo Wu pracoval s leteckou spoločnosťou.

Nové pyžamy EVA Air

Kráľovská kuchyňa

Šéfkuchár kuchyne štýlu Tan, Huang Ching-biao, vytvoril špeciálne menu pre lety na vybraných trasách EVA Air, pomocou starých receptov kráľovskej kuchyne v štýle populárneho varenia na kráľovských dvoroch, ktoré požívali premiéri a svetoví lídri. Pripravené pomalými a namáhavými tradičnými technikami varenia s ničím iným ako najlepšími ingredienciami, zážitok z kulinárskeho umenia začína plátkami bravčového pliecka zabaleného uhorkami a krevetami v thajskom štýle a pokračuje zlatistou kuracou polievkou s morskými plodmi. Hlavné jedlo je opečené šalotkou v ustricovej omáč,ke podávanej s ryžou s karamelovou olivou, zatiaľ čo dezert je elegantná zmes sladkého zemiaku v gaštanovej omáčke štýle Tan. EVA Air servíruje kuchyňu Tan cestujúcim triedy Royal Laurel Class na lety z Taipei do Los Angeles, New Yorku a San Francisca.

EVA Air kuchyňa v štýle Tan

Vyhlásený taliansky šéfkuchár Andrea Bonaffini z populárnej cukrárne v Taipei, Yellow Lemon, vytvoril štyri sezónne dezerty výhradne pre cestujúcich v triede Royal Laurel Class a Premium Laurel Class. Začiatkom tohto mesiaca si cestujúci môžu vychutnať „Sexy Lady“, neodolateľne vynikajúce pečivo s kvetnatými lístkami ruží, tortovým nádychom, osviežujúcimi malinami, liči a čokoládu. Na jarnom menu ponúkne EVA Air pôžitok s názvom „Bianca“, ktorý v lete predčí „Cocco Mango“ a na jeseň „Nocciola“. Tieto dezerty sa predstavia cestujúcim v triede Royal Laurel Class a Premium Laurel Class na trase z Taipei do Brisbane, Paríža a Viedne, pretože menu sa mení sezónne.

EVA Air dezert - Sexy Lady

Exkluzívna komfortná výbava

Letecká spoločnosť EVA Air spolupracovala s luxusnými značkami Rimowa a Ferragamo a vytvorila na rok 20019 nové výbavy pre cestujúcich Royal Laurel Class a Premium Laurel Class na dlhých letoch. Tí, ktorí odchádzajú z Taiwanu, dostávajú jednodňové súpravy v novom, obľúbenom obale RIMOWA „Carmona Red“. Obsahuje farebne zladenú masku na oči, komfortné ponožky, kefu na vlasy, mikrovlákno na čistenie okuliarov a obrazoviek na osobných zariadeniach, zátky do uší, zubnú kefku a zubnú pastu a starostlivosť o pleť od spoločnosti CLARINS. Návrat do Taipei na týchto letoch, obohatí cestujúcim exkluzívne nočné súpravy z módneho domu Salvatore Ferragamo. Inšpirované pôvodnými taiwanskými majolikovými kachličkami sú súpravy harmonickou zmesou súčasnej módy a taiwanskej kultúry, ktorá je dodávaná so starostlivosťou o pokožku značky Salvatore Ferragamo, ktorá obsahuje krémo na ruky a balzamom na pery a elegantnú vôňu značky Bianco di Carrara.

Luxusná výbava EVA Air Ferragamo

Osviežujúce a lahodné

Najmä pre cestujúcich v triede Royal Laurel Class/Premium Laurel Class/Business Class, EVA Air podáva občerstvenie, gurmánsky tidbit s prvou kávou alebo čajom a nápojom po večeri. Keď sa cestujúci usadia na svojich sedadlách, EVA Air ponúka mango a zmiešaný ovocný džús vyrobený zo zmesi taiwanských výnimočne chutných Irwin mang, príjemný tart a aromatické ovocné nápoje z pomarančov a čerstvej mrkvy zo záhrady. Pre diaľkové lety EVA Air prezentuje francúzsku boutique čokoládu Eclat de Valrhona s prvou kávovou a čajovou obshluhou v triedach Royal Laurel Class a Premium Laurel Class. Bohaté, tmavé remeselnícke čokolády z 61% prémiového kakaa.

EVA Air - exkluzívna francúzska čokoláda

Po večeri s kávou a čajom sa EVA Air naservíruje Crème Caramel Tea z luxusnej singapurskej TWG. Počnúc lístkami červeného čaju z Južnej Afriky, TWG pridala svedomité, sladké, francúzske korenie, aby vytvorili uspokojujúci nápoj, na ktorom si cestujúci môžu pochutnať a vychutnať si ho ako dezert.

EVA Air exkluzívny singapurský čaj

Rada EVA Air

Ak sa chystáte do juhovýchodnej Ázie či Austrálie, leťte s EVA Air. Taiwanská letecká spoločnosť ponúka letenky do týchto destinácii za fantastické ceny! Výhodou je tiež priamy let z Viedne do Bangkoku a Taipei bez prestupov. Na letenke pritom môžete teraz ušetriť vďaka špeciálnym ponukám EVA Air ešte viac.