English booking Thai booking

EVA Air je podľa hodnotenia SKYTRAX 5-hviezdičkovou letecekou spoločnosť už štvrtýkrát

22. jún 2019

Vyhrala tiež v kategórii Economy Class Catering a čistoty kabín

EVA Air je podľa hodnotenia SKYTRAX 5-hviezdičkovou letecekou spoločnosť už štvrtýkrát

SKYTRAX odhalil svoje ocenenia World Airline Awards pre rok 2019 na Parížskej leteckej výstave v utorok 18. júna 2019. EVA Air je už štvrtý rok v rade ocenená ako 5-hviezdičková letecká spoločnosť a vyhrala tiež v kategórii za najlepšiu čistotu na palube a najlepšiu triedu Economy Class na svete. Okrem toho sa EVA Air umiestnila na 6. mieste medzi „Top 10 leteckými spoločnosťami na svete“.

EVA Air má tak od roku 2016 každoročne ocenenie SKYTRAX 5-Star Airline. EVA Air potvrdila vysoké štandardy tohto hodnotenia neustálym optimalizovaním poskytovania služieb na palube aj na zemi. A neustále sa snaží zlepšovať, aby sa optimalizovala celková skúsenosť cestujúcich. EVA Air venovala veľkú pozornosť všetkým aspektom svojej činnosti, vrátane drobných detailov, ako je čistota v každom kúte každej kabíny lietadla. Cestujúci, ktorí reagujú na tohtoročný celosvetový prieskum SKYTRAX, oznámili, že sa venujú detailom, a preto si vybrali leteckú spoločnosť EVA Air v kategórii Najlepšia čistota kabín na svete.

EVA Air tiež udržuje svieže sezónne menu a ponúka lákavé jedlá rôznych chutí. V triedach Premium Economy a Economy Class využíva sezónne, lokálne vyrábané ingrediencie na prípravu jedál s domácou chuťou. Pracuje s potravinami rôznych farieb, aby bolo jedlo zaujímavé a príjemné. Raňajky prezentované s chutnými prílohami, ktoré letecká spoločnosť ponúka na dlhých letoch a japonské studené obedy na letných letoch do Japonska, získali priaznivé komentáre vďaka čomu EVA Air poskočila na prvé mieste v kategórii Best Economy Class Onboard Catering. Tento rok získala EVA Air toto ocenenie vôbec po prvýkrát.

Medzi cestujúcimi sa ukázali ako obľúbené gurmánske pochúťky, vrátane jedál vytvorených trojhviezdičkovými šéfkuchármi Michelin, Din Tai Fung dim sum, tan-štýlovou kuchyňou a báječnými dezertami Yellow Lemon.

Skytrax 5-Star Airline EVA Air

„Sme vďační za podporu cestujúcich z celého sveta,“ povedal prezident EVA Air, Clay Sun. „Naším cieľom nie je len poskytovať skúsenosti leteckej spoločnosti, ktoré spĺňajú štandardy 5-tich hviezdičiek, ale aj pozdvihovať naše produkty tým, že sa budeme venovať detailom a poskytovať tie najlepšie služby. Naším cieľom je, aby každá cesta s EVA Air bola pre každého cestujúceho príjemným zážitkom.“

SKYTRAX je prestížna medzinárodná organizácia pre hodnotenie leteckej dopravy, ktorá poskytuje poradenstvo leteckým spoločnostiam a letiskám po celom svete v oblasti zlepšovania kvality a prostredníctvom analýz celosvetových prieskumov spokojnosti cestujúcich hodnotí a oceňuje najlepšie letecké spoločnosti na svete. Vznikla ako dôležitý referenčný zdroj pre letecké spoločnosti, cestovný ruch a častých cestujúcich. SKYTRAX uskutočnil svoj ročný prieskum leteckých spoločností on-line, telefonicky a pomocou dotazníkov v období od septembra 2018 do mája 2019. Viac ako 20 miliónov cestujúcich vo viac ako 100 krajinách odpovedalo na otázky a ponúklo pripomienky k 49 oblastiam letísk a služieb na palube.

EVA Air získava ocenenia SKYTRAX od roku 2008, kedy bola jej inovatívna trieda medzi Business Class a Economy Class uznaná za najlepšiu svetovú ekonomickú triedu. V ocenení World Airline Awards 2019 SKYTRAX získala EVA Air ešte viac uznania a najvyššie hodnotenie služieb.

Záväzok spoločnosti EVA Air v oblasti letovej bezpečnosti a kvality služieb získal uznanie od ratingových organizácií na celom svete. Okrem početných ocenení SKYTRAX, TripAdvisor, najväčší cestovateľský portál na svete, ocenil EVA Air štyrmi vyznamenaniami začiatkom tohto roka, vrátane „3. miesta v Top 10 najlepších leteckých linkách“, „Top 10 hlavných leteckých spoločností v Ázii“, „Best “ a „ Najlepšia ekonomická trieda v Ázii“. EVA Air bola zaradená aj do „Top 20 Safest Airlines“ spoločnosťou AirlineRatings na šesť po sebe nasledujúcich rokov, vrátane roku 2019.

Rada EVA Air

Ak sa chystáte do juhovýchodnej Ázie či Austrálie, leťte s EVA Air. Taiwanská letecká spoločnosť ponúka letenky do týchto destinácii za fantastické ceny! Výhodou je tiež priamy let z Viedne do Bangkoku a Taipei bez prestupov. Na letenke pritom môžete teraz ušetriť vďaka špeciálnym ponukám EVA Air ešte viac.