English booking Thai booking

EVA Air získala ocenenie SKYTRAX 5-hviezdičkovej leteckej spoločnosti tretíkrát v rade

25. júl 2018

A získala 5. miesto v rebríčku 10 najlepších aerolínii sveta a 1. miesto za najlepšie letiskové služby

EVA Air získala ocenenie SKYTRAX 5-hviezdičkovej leteckej spoločnosti tretíkrát v rade

Letecká spoločnosť EVA Air si naďalej udržiava svoj vysoko nastavený štandard služieb a bezpečnosti, pričom tak pokračuje v každoročnom dobývaní ocenení SKYTRAX v kategórii Najlepšie letiskové služby a v ostatných svetových leteckých kategóriách. SKYTRAX opäť udelil EVA Air punc 5-hviezdičkovej leteckej spoločnosti, ktorým sa môže pochváliť iba 11 aerolínií na celom svete, pričom EVA Air patrí 5. miesto v rebríčku 10 najlepších leteckých spoločností sveta 2018. Výsledky sú známe od 17. júla 2018, ktoré SKYTRAX predostrel v Londýne.

Kvalita služieb a ich rozvoj bol v leteckej spoločnosti EVA Air vždy prioritou. Od služby check-in na letisku až po palubný servis, EVA Air je perfekcionista pri každom detaile. Rozvíjajúce sa technológie pripravili nové cesty k inováciám a ku kontinuálnemu umocňovaniu zážitku cestujúceho. To EVA Air využíva na neustále zlepšovanie komfortu. Napríklad oficiálna web stránka EVA Air alebo mobilná aplikácia, vďaka ktorým cestujúci šetria čas strávený na letisku, pretože check-in či výber sedadla si môžu pripraviť vopred práve prostredníctvom stránky alebo aplikácie.

EVA Air dlhodobo spolupracuje so známymi značkami, aby vytvorila nové prvky a produkty na palube, ako napríklad za studena lisovaný Natural Benefits mango džús, francúzsky koláčik Paul pound cake alebo Pâtissiartism Neige cake. Špeciálne pre triedu Royal Laurel Class predstavila EVA Air súpravu RIMOWA California Blue a koženú súpravu Georg Jensen, a to na dlhých trasách z a do Taiwanu. EVA Air taktiež spolupracovala aj so značkou APUJAN sídliacou v Londýne, aby vytvorila nové pyžamá pre komfortnejšie lety. Ešte viac sa zlepšili aj služby v triede Premium Economy Class - nové jedlá a nápoje s novými jedálnymi a nápojovými lístkami, to všetko navrhnuté spoločnosťou JL Design.

„Sme nadšení, že sme získali ocenenie SKYTRAX 5-hviezdičkovej leteckej spoločnosti už tretí rok po sebe“, povedal prezident EVA Air, Clay Sun. „Som mimoriadne vďačný zamestnancom a zo srdca ďakujem každému za to, že vždy pracuje najlepšie, ako vie, aby spravil pre cestujúcich všetko, čo je v jeho silách. Je pre nás veľkou cťou, že cestujúci z celého sveta spoznávajú leteckú spoločnosť EVA Air. Nikdy nepremeškáme príležitosť byť najlepšími. Našim cieľom je, aby každá cesta s EVA Air bola príjemným, uvoľňujúcim zážitkom.“

SKYTRAX zostavil rebríček najlepších aerolínii na základe rozsiahlych analýz z globálneho prieskumu spokojnosti cestujúcich, v ktorom figurovalo až 335 leteckých spoločností. Organizácia globálnych ratingov opisuje prieskum ako nezávislý, nestranný a globálny. Každoročné vyhlasovanie cien World Airline Awards patrí medzi najuznávanejšie v leteckom priemysle. EVA Air si v roku 2018 odnáša tieto ceny:

Ocenenie Umiestnenie 2018
10 najlepších aerolínií sveta 5. miesto
Najlepšie letiskové služby 1. miesto
Najlepší personál aerolínií v Ázii 2. miesto
Najčistejšie kabíny 2. miesto
Najlepšia letecká spoločnosť v Ázii 3. miesto
Najlepší personál na palube 5. miesto
Najlepšia trieda Business Class 10. miesto
Najlepšie vybavenie triedy Business Class 3. miesto
Najlepšia trieda Premium Economy Class 7. miesto
Najlepší catering tiredy Priemium Economy Class 8. miesto
Najlepšia trieda Economy Class 8. miesto
Najlepšie sedadlá triedy Economy Class 8. miesto
Najlepší catering triedy Economy Class 7. miesto
Rada EVA Air

Ak sa chystáte do juhovýchodnej Ázie či Austrálie, leťte s EVA Air. Taiwanská letecká spoločnosť ponúka letenky do týchto destinácii za fantastické ceny! Výhodou je tiež priamy let z Viedne do Bangkoku a Taipei bez prestupov. Vyberte si triedu Premium Economy Class. Len v nej získate pohodlie biznis triedy za cenu ekonomickej. Na letenke pritom môžete teraz ušetriť vďaka špeciálnym ponukám EVA Air ešte viac.