English booking Thai booking

EVA Air zaviedla priamy let medzi Viedňou a Taipei

10. marec 2018

Denné letové spojenie medzi Viedňou a Áziou

EVA Air zaviedla priamy let medzi Viedňou a Taipei

Letecká spoločnosť EVA Air zaviedla 9. marca 2018 nový priamy let z Viedne do Taipei, ktorý lieta trikrát týždenne. Pridala ho k pôvodným štyrom letom do Taipei s medzipristátím v Bangkoku, ktoré ostávajú naďalej v platnosti. EVA Air zaviedla nový priamy let, aby cestujúcim poskytla viac flexibility.

Edward Ho, CEE a generálny manažér EVA Air Rakúsko: „Sme hrdí, že poskytujeme let z Viedne do Taipei nepretržite, už 27 rokov. S novým letom bez medzipristátia, ktorý lieta trikrát týždenne, pridaným k pôvodným štyrom letom s medzipristátím v Bangkoku, zbližujeme Viedeň a Taipei a zároveň z nich vytvárame veľmi dôležité križovatky. Z Taipei ponúkame veľmi atraktívne spojenia v rámci našej širokej siete v Ázií, ako aj let do Austrálie.“ 

Priamy let z Viedne do Taipei každý pondelok, štvrtok a sobotu

Nové priame lety Viedeň - Taipei sú naplánované na pondelok, štvrtok a sobotu s označením BR66 s odletom z Medzinárodného letiska Viedeň o 12.25 a s príletom na Medzinárodné letisko Taoyuan nasledujúci deň o 7.15 ráno. Spiatočné lety Taipei - Viedeň sú naplánované na stredu, piatok a nedeľu s označením BR65 s odletom z Medzinárodného letiska Taoyuan o 23.30 a s príletom na Medzinárodné letisko Viedeň nasledujúci deň o 6.30 ráno. Praktické lety bez medzipristátia prinesú cestujúcim viac času na obchodné stretnutia, prezeranie pamiatok alebo na nasledujúce lety do ostatných destinácií v Európe či Ázii. Skoré ranné prílety do Taipei poskytnú cestujúcim z východnej a strednej Európy skorý, lepší štart do dňa na obchodné stretnutia alebo voľnočasové aktivity v Taiwane alebo na jednoduchší prípojný let EVA Air do severovýchodnej Ázie, juhovýchodnej Ázie, Hong Kongu, Macau a do množstva destinácií v Číne.

Doterajšie štyri lety z Viedne do Taipei s medzipristátím v Bangkoku premávajúce v utorok, stredu, piatok a nedeľu ostávajú naďalej bez zmeny v platnosti. S troma novými priamymi letmi ponúka taiwanská súkromná letecká spoločnosť EVA Air denné letové spojenie medzi Viedňou a Áziou.

EVA Air využíva na všetky lety medzi Viedňou a Áziou komfortné lietadlo Boeing 777-300ER v konfigurácii troch tried, Royal Laurel Class, Premium Economy Class a Economy Class. EVA Air ponúka 5-hviezdičkový servis prispôsobený každej triede, Wi-Fi na palube lietadla a ešte omnoho viac. Letecká spoločnosť EVA Air prináša každému cestujúcemu čo možno najväčší komfort a zážitok z letu.

Rada EVA Air

Ak sa chystáte do juhovýchodnej Ázie či Austrálie, leťte s EVA Air. Taiwanská letecká spoločnosť ponúka letenky do týchto destinácii za fantastické ceny! Výhodou je tiež priamy let z Viedne do Bangkoku a Taipei bez prestupov. Vyberte si triedu Premium Economy Class. Len v nej získate pohodlie biznis triedy za cenu ekonomickej. Na letenke pritom môžete teraz ušetriť vďaka špeciálnym ponukám EVA Air ešte viac.