English booking Thai booking

EVA Air zavádza od júla denný let medzi Taipei a Chiang Mai

20. marec 2018

Nové spojenie zjednoduší cestovanie do mesta na severe Thajska

EVA Air zavádza od júla denný let medzi Taipei a Chiang Mai

Letecká spoločnosť EVA Air zavádza nový denný let medzi Taipei a Chiang Mai. Prvý let sa uskutoční už 1. júla 2018. Aerolínie tento let obslúžia lietadlom Airbus A321-200 s kapacitou až 184 pasažierov a možnosťou výberu triedy Business Class alebo Economy Class. Vďaka novému, praktickému letu budú mať cestujúci lepší prístup do najväčšieho mesta severného Thajska.

So svojou bohatou históriou, kultúrnymi atrakciami a uvoľnenou atmosférou bolo mesto Chiang Mai portálom TripAdvisor zaradené medzi 25 najlepších destinácií na svete. Chiang Mai bolo taktiež zaradené portálom Travel + Leisure medzi 10 najlepších miest na celom svete. UNESCO zasa titulovalo Chiang Mai za kreatívne mesto, vďaka umeniu a remeslu. Bohatá príroda, od zelenej krajinky cez pohoria až po dažďové pralesy a majestátne vodopády nabáda cestovateľov objaviť krásy tohto mesta.

Vďaka novému letu EVA Air medzi Taipei a Chiang Mai bude pre cestujúcich zo Severnej Ameriky jednoduchšie dostať sa do severného Thajska, než kedykoľvek predtým. Prílet do Chiang Mai je naplánovaný na doobeda, čo cestujúcim zaručí, že majú pred sebou takmer celý deň, ktorý môžu využiť napríklad na spoznávanie pamiatok. Prílet spiatočným letom do Taipei je zasa naplánovaný na poobede, vďaka čomu budú cestujúci stíhať všetky lety s EVA Air do Severnej Ameriky, vrátane letov do Los Angeles, San Francisca, Houstonu, Chicaga, Seattleu, Vancouveru, Toronta a New Yorku.

Let Taipei - Chiang Mai, označený číslom BR257 odlieta z Taipei o 7.25 ráno. Čas príletu do Chiang Mai je 10.25 doobeda. Spiatočný let Chiang Mai - Taipei, označený číslom BR258 odlieta z Chiang Mai o 11.30 doobeda. Čas príletu do Taipei je 16.45 poobede.

Nový let je vďaka praktickým časom príletov a odletov výhodou aj pre cestujúcich z Viedne. Keďže z Viedne prilieta EVA Air do Taipei o 6.30 ráno a nový let do Chiang Mai odlieta o 7.25, cestujúci strávia iba minimum času prestojom na letisku.

Rada EVA Air

Ak sa chystáte do juhovýchodnej Ázie či Austrálie, leťte s EVA Air. Taiwanská letecká spoločnosť ponúka letenky do týchto destinácii za fantastické ceny! Výhodou je tiež priamy let z Viedne do Bangkoku a Taipei bez prestupov. Vyberte si triedu Premium Economy Class. Len v nej získate pohodlie biznis triedy za cenu ekonomickej. Na letenke pritom môžete teraz ušetriť vďaka špeciálnym ponukám EVA Air ešte viac.