English booking Thai booking

EVA Air vyhrala tohtoročné ocenenie Travellers' Choice na portáli TripAdvisor

10. apríl 2018

Súkromná taiwanská letecká spoločnosť to opäť dokázala!

EVA Air vyhrala tohtoročné ocenenie Travellers' Choice na portáli TripAdvisor

TripAdvisor, celosvetovo najväčší cestovateľský portál, vyhlásil EVA Air v štyroch kategóriách ocenenia Travellers' Choice pre aerolínie. Po minuloročnom vynikajúcom umiestnení v dvoch kategóriách na základe kvality a kvantity recenzií cestovateľov, EVA Air tento raz získala umiestnenie v štyroch kategóriách, vrátane 5. miesta v kategórii 10 najlepších aerolínií na svete.

Po analýze viac, než 900 000 recenzií, uverejnených v posledných 12-tich mesiacoch medzi mesiacmi február 2017 a február 2018, vzišlo portálu TripAdvisor až 550 leteckých spoločností z piatich regiónov - Európa, Severná Amerika, Latinská Amerika, stredný východ a Afrika a Ázia - Pacifik. EVA Air získala hodnotenia v regionálnom, ale aj celosvetovom meradle.

„EVA Air nikdy nerobí kompromisy pri bezpečnosti a službách, a vynakladá všetko úsielie, aby svojim pasažierom poskytla čo možno najlepší zážitok z letu. Všetci z nás, z EVA Air, si nesmierne vážime našich pasažierov, ktorí vyjadrili svoju spokojnosť s našimi službami vo svojich recenziách a hodnoteniach. Zážitok našich pasažierov ešte umocníme v druhej polovici tohto roka, keď predstavíme nový Boeing 787-9 Dreamliner a taktiež predstavením Boeingu 787-10s v budúcom roku. Neprestajne pracujeme na tom, aby sme mohli predstavovať nové služby a vybavenie a vynakladáme všetko úsilie, aby sme zabezpečili 5-hviezdičkový servis pre všetkých pasažierov,“ povedal Clay Sun, prezident leteckej spoločnosti EVA Air.

Portál TripAdvisor je domovom celosvetovej cestovateľskej komunity a má vyše 400 miliónov unikátnych návštevníkov mesačne, viac, než 600 miliónov recenzií a názorov, ktoré zahŕňajú ubytovanie, atrakcie, reštaurácie a letecké spoločnosti, resp. aerolínie.

„Sme nadšení, že môžeme predstaviť najobľúbenejšie aerolínie celosvetovej TripAdvisor komunity a aerolínie, ktoré ponúkajú tie najlepšie letecké zážitky, vrátane leteckej spoločnosti EVA Air. Ako letecký priemysel neustále predstavuje nové produkty a rozširuje ponuku, zákazníci pokračujú vo vyberaní takých aerolínií, ktoré poskytujú hodnotný a kvalitný zážitok. Ocenenia Travellers' Choice pre aerolínie získali také letecké spoločnosti, ktoré pasažierom plnia ich očakávania, a ktoré tak od nich získali najlepšie známky,“ povedal Bryan Saltzburg, senior vice prezident a generálny manažér pre TripAdvisor Flights.

SKYTRAX zaradila EVA Air medzi 5-hviezdičkové letecké spoločnosti druhý rok po sebe a ocenila ju za najlepšie, komfortné vybavenie triedy Business Class a najčistejšie kabíny. Na základe hodnotení Jet Ariliner Crash Data Evaluation Centre (JACDEC), sa EVA Air stala najbezpečnejšou leteckou spoločnosťou na svete a zaradila sa medzi najbezpečnejšie letecké spoločnosti sveta na portáli AirlineRatings. EVA Air pokladá bezpečnosť za svoju najvyššiu prioritu.

Rada EVA Air

Ak sa chystáte do juhovýchodnej Ázie či Austrálie, leťte s EVA Air. Taiwanská letecká spoločnosť ponúka letenky do týchto destinácii za fantastické ceny! Výhodou je tiež priamy let z Viedne do Bangkoku a Taipei bez prestupov. Vyberte si triedu Premium Economy Class. Len v nej získate pohodlie biznis triedy za cenu ekonomickej. Na letenke pritom môžete teraz ušetriť vďaka špeciálnym ponukám EVA Air ešte viac.