English booking Thai booking

EVA Air víta rok 2018 novými letovými službami, osobnou výbavou a novým bezpečnostným videom

19. január 2018

Uvítanie nového roka ako sa patrí!

EVA Air víta rok 2018 novými letovými službami, osobnou výbavou a novým bezpečnostným videom

Letecká spoločnosť EVA Air víta rok 2018 výberom gurmánskych jedál a dizajnérskymi osobnými výbavami, ktoré ponúkajú niečo nové pre pasažierov každej triedy. Počnúc januárom 2018, EVA Air uvádza nové menu a vínne karty, dizajnérske pyžamá a súpravy na spanie, lahodné zákusky a za studena lisované džúsy, potvrdzujúc zameranie leteckej spoločnosti na kreatívny a inovatívny komfort pasažierov a servis, ktoré zvyšujú pôžitok z letu. EVA Air opäť spolupracovala so známymi značkami, aby vytvorila neopakovateľné lety s unikátnou chuťou.

Triedy Royal Laurel, Premium Laurel a Business Class

Letecká spoločnosť EVA Air spolupracovala s medzinárodným kreatívnym štúdiom JL DESIGN, aby vytvorila nové menu a vínne karty pre triedy Royal Laurel, Premium Laurel a Business Class. Inšpirované témou „domov pre každú sezónu“, dizajny naznačujú, že EVA Air poskytuje cestujúcim pohodlie domova vrátane prírodného a kultúrneho bohatstva Taiwanu. Každá obálka reprezentuje jednu zo štyroch Taiwanských sezón - jar, leto, jeseň a zimu. EVA Air bude používať nové menu a vínne karty naprieč rokom 2018.

Nové menu a vínne karty

Od 1. januára do 31. marca ponúka EVA Air nový, osviežujúci, za studena lisovaný mango džús a džús ovocný mix v triedach Royal Laurel, Premium Laurel a Business Class na letoch odlietajúcich z Taiwanu. Vyrobený z natrhaných taiwanských Irwin máng s chuťou sladkých mandariniek, ďalšieho ovocia a banánov, delikátny nápoj zachytáva najobľúbenejšie chute Taiwanu v jednom pohári.

Čerstvé džúsy

Pasažieri triedy Royal Laurel na trase letu Paríž a na vybraných trasách letov Severná Amerika si môžu vychutnávať úžasný dezert z dielne EVA Air a SEASON Cuisine Pâtissiartism. Ľahké a nadýchané variácie klasických francúzskych koláčikov, kulinári nazvali tento dezert rozplývajúci sa na jazyku „Neige“. Zložený z maslového mandlového koláčika vrstveného s Formage Blanc a čerstvým malinovým džemom, „Neige“ je lahodné uspokojenie.

Koláčik Neige

Tento mesiac tiež EVA Air uvádza nové pyžamá stvorené londýnskou dizajnérskou značkou APUJAN pre pasažierov tried Royal Laurel a Premium Laurel Class. Známe vďaka móde, ktorá kombinuje fikciu, fantáziu, históriu a literatúru v spojení východu a západu, nové pyžamá EVA Air sú príjemné, komfortné a umožňujú slobodu pohybu počas celého letu. Nové modré pyžamá majú potlač, ktorá rozpráva príbeh o cestovaní vo výške 36 000 stôp nad zemou. Pyžamá sú dostupné na letoch EVA Air, ktoré trvajú viac, než 5 hodín počas roka 2018.

Pyžamá APUJAN

Premium Economy Class

Spolu s oficiálnym premenovaním triedy Elite Class (triedy medzi ekonomickou a business triedou), ktorú uviedla EVA Air v decembri 1992, na Premium Economy Class, mení EVA Air aj súpravu na spanie. Od 10. januára sú k dispozícií deky v zlato-hnedej farbe z príjemného, hebkého materiálu a veľké vankúše (30 x 40 cm), ktoré sú navrhnuté tak, aby pasažierom tejto triedy zabezpečili na dlhých trasách letov sladké sny.

Economy Class

Ako špeciálne občerstvenie v triede Economy Class podáva EVA Air od 1. novembra 2017 koláč Pound Cake z francúzskej pekárne PAUL, a to na krátkych letoch bez obeda či večere z Hong Kongu do Taiwanu. Letecká spoločnosť EVA Air mení chuť každý mesiac a začína od roku 2018 s výberom medzi čokoládovým a ovocným koláčom Pound Cake.

Koláč Pound Cake

EVA Air robí z letovej bezpečnosti umelecké dielo

Letecká spoločnosť EVA Air začala rok 2018 uvedením nového bezpečnostného videa. Kombináciou talentu výhercu ocenení, režisérky, Robin Lee a medzinárodne oslavovaného choreografa Bulareyaung Pagarlava s moderným tancom, najmodernejšou technológiou 3D projekcie a snímania pohybu, video je umeleckým dielom, ktoré je podmanivé a informatívne zároveň. Nové bezpečnostné video je dostupné na všetkých letoch EVA Air na celom svete.

Nové bezpečnostné video

Lee opísala jej videnie videa ako prechod v priestore od kabíny lietadla po zem a jej obrovské možnosti. 3D projekcia, technológia snímania pohybu a real-time tanečné pohyby vytvárajú cestujúcim svet virtuálnej reality s animovanou projekciou. Vlny plávajúcich častíc predstavujú signál mobilných telfónov a iných technológií, zatiaľ čo elegantné pohyby tanečníkov pripomínajú cestujúcim správne uloženie batožiny a upevnenie bezpečnostných pásov.

Pagarlava, člen domorodej taiwanskej domorodej komunity Paiwan, stvoril choreografiu, ktorá v sebe snúbi nové technológie a alternatívne formy umenia. S minimalstickým štýlom tanečných pohybov a premyslenou editáciou, použil technológiu na vytvorenie esteticky príjemného videa, ktoré zdôrazňuje dôležitosť bezpečnosti.

EVA Air, tanečníci a filmový štáb strávili tri mesiace plánovaní a skúškami, aby sa uistili, že technológie a choreografia spolu fungujú a vytvoria spolu lákavé predstavenie.

Pozrite si nové bezpečnostné video:

Rada EVA Air

Ak sa chystáte do juhovýchodnej Ázie či Austrálie, leťte s EVA Air. Taiwanská letecká spoločnosť ponúka letenky do týchto destinácii za fantastické ceny! Výhodou je tiež priamy let z Viedne do Bangkoku a Taipei bez prestupov. Vyberte si triedu Premium Economy Class. Len v nej získate pohodlie biznis triedy za cenu ekonomickej. Na letenke pritom môžete teraz ušetriť vďaka špeciálnym ponukám EVA Air ešte viac.