English booking Thai booking

EVA Air to nazýva pravým menom: premenováva triedu Elite Class na Premium Economy Class

11. január 2018

Vytvorená aerolíniami EVA Air v roku 1992, večná favoritka cestujúcich dodnes

EVA Air to nazýva pravým menom: premenováva triedu Elite Class na Premium Economy Class

Letecká spoločnosť EVA Air premenovala inovatívnu medzitriedu, ktorú zaviedla 12. decembra 1992, na Premium Economy Class. Známa od roku 2005 ako Elite Class, keď bola po prvýkrát vylepšená, nový názov prichádza s pridaným komfortom, vybavením a vylepšeniami. Nový názov tiež uľahčuje cestujúcim výber a rezerváciu. Populárna je najmä u cestujúcich za obchodom a voľnočasových cestujúcich. Trieda Premium Economy Class je dostupná vo vybraných letoch v Ázii a tiež na dlhých letoch do Severnej Ameriky a Európy obsluhovanými lietadlami Boeing 777-300ER.

Sedadlá, zábava a Wi-Fi

Komfortne uložená s 56 alebo 64 sedadlami medzi triedou Royal Laurel a Economy Class vo vlastnej kabíne, Premium Economy Class je cenovo dostupná voľba, ktorá na dlhých letoch ponúka viac, než len komfort. Ergonomické sedadlá s nastaviteľnou opierkou hlavy sú široké až 50 cm, disponujú extra širokými operadlami vysokými 97 cm a tiež háčikmi na kabáty. Sedadlá sú rozložené v pomere 2 - 4 - 2. Na každom sedadle je zabudovaný zábavný systém s 11-palcovou dotykovou obrazovkou, kde si môžu cestujúci vychutnať filmy, vypočuť si svoju obľúbenú hudbu, hrať hry či nakupovať. Pasažieri triedy Premium Economy Class sa môžu pripojiť aj na internet pomocou EVA Wi-Fi, telefonovať či posielať SMS správy prostredníctvom vlastných mobilných telefónov vďaka službe Global Roaming. Svoje osobné elektronické zariadenia si môžu cestujúci nabiť vďaka 110 V zásuvkám a prípojkám USB.

Extra pozornosť venovaná detailom

Vylepšenia, ktoré prišli 10. januára 2018 so zmenou názvu je možné nájsť v dvoch odlišných osobných výbavách. Obe upriamujú pozornosť na malé detaily, ktoré robia veľký rozdiel v zážitku z letu a v kvalitnejšom spánku. Na našich dlhých letoch odchádzajúcich z Medzinárodného letiska Taoyuan Taipei, pasažieri triedy Priemum Economy Class dostanú osobné čierno-biele vybavenie Erno Laszlo vytvorené na mieru špecialistami na starostlivosť o pokožku.

Na dlhých spiatočných letoch do Taipei ponúka letecká spoločnosť EVA Air svoju populárnu osobnú výbavu THANN v zeleno-šedej farbe s pútkom na zavesenie, ktoré ju cestujúcim umožňuje ľahko prenášať a tiež ponechať ruky voľné. Súprava Erno Laszlo a THANN obsahujú kefku na zuby a zubnú pastu, balzam na pery, hydratačný krém, hrebeň, ponožky, zátky do uší a masku na spanie.

EVA Air má v triede Premium Economy Class tiež novú výbavu na spánok. Deku v zlato-hnedej farbe z príjemného, hebkého materiálu a veľké vankúše (30 x 40 cm), ktoré sú navrhnuté tak, aby pasažierom tejto triedy zabezpečili na dlhých trasách letov sladké sny. Kvôli pohodlnejšiemu letu dostanú cestujúci tiež papuče, ktoré nájdu na svojom sedadle.

Jedlo a nápoje

Pasažieri triedy Premium Economy Class sa môžu tešiť na výber z menu Západnej i Východnej kuchyne pripravené zo sezónnych ingrediencií, ktoré odrážajú chuť regiónov, do ktorých letecká spoločnosť EVA Air lieta. Podľa hlavných trendov je servírované aj čerstvé ovocie a šaláty s balsamicom. Výber raňajok zahŕňa slanú ryžovú kašu z kuchyne EVA Air, nazývanú congee alebo jedlá z vajec. Na občerstvenie je pasažierom ponúknutá kaša congee alebo cestoviny. Špeciálny zážitok z obeda a večere zabezpečí pasažierom na vybraných letoch zmrzlina Häagen Dazs. EVA Air tiež v triede Premium Economy Class ponúka na výber šumivé víne, slivkový likér, Baileys Irish Cream a ešte oveľa viac.

Extra výhody

Medzi ďalšie výhody triedy Premium Economy Class patrí samostatný check-in, prioritný boarding, prioritná manipulácia s batožinou a väčšia povolená odbavená batožina, než v triede Economy Class. Častí cestujúci Infinity MileageLands, ktorí si rezervujú triedu Premium Economy Class získavajú extra mileage kredit a možnosť pohodlného výberu sedadla. Letový personál udržiava kabíny a toalety počas letu čisté.

Rada EVA Air

Ak sa chystáte do juhovýchodnej Ázie či Austrálie, leťte s EVA Air. Taiwanská letecká spoločnosť ponúka letenky do týchto destinácii za fantastické ceny! Výhodou je tiež priamy let z Viedne do Bangkoku a Taipei bez prestupov. Vyberte si triedu Premium Economy Class. Len v nej získate pohodlie biznis triedy za cenu ekonomickej. Na letenke pritom môžete teraz ušetriť vďaka špeciálnym ponukám EVA Air ešte viac.