English booking Thai booking

EVA Air sa podľa ArilineRatings radí medzi najbezpečnejšie letecké spoločnosti roka 2018

9. január 2018

Experti portálu pri hodnotení používajú prísne 7-hviezdičkové kritériá bezpečnosti

EVA Air sa podľa ArilineRatings radí medzi najbezpečnejšie letecké spoločnosti roka 2018

Letecká spoločnosť EVA Air sa na rok 2018 podľa portálu AirlineRatings.com už po piaty raz v rade zaradila medzi najbezpečnejšie letecké spoločnosti. Portál ArilineRatings.com združuje ostatné globálne priemyselné a vládne organizácie, ktoré si všímajú a uznávajú vysoký štandard bezpečnosti aerolínií EVA Air.

AirlineRatings.com je portál, ktorý hodnotí a recenzuje bezpečnosť a produkty leteckých spoločností na celom svete. Štandardy, ktoré pri hodnotení využíva, prezentujú tie najlepšie postupy, ustanovené vládami, vládnymi organizáciami a asociáciami v súvislosti s analýzou vývoja bezpečnosti za posledných 10 rokov.

Editori a správcovia obsahu portálu AirlineRatings.com sú vďaka svojim vedomostiam a expertízam z leteckého priemyslu uznávaní na celom svete. Po sledovaní a vyhodnotení 409 aerolínií, vybrali 20 najbezpečnejších. Všetky disponujú najvyššími štandardmi bezpečnosti a získali od portálu 7-hviezdičkové ocenenie za bezpečnosť.

„Naši editori boli opakovane zaujatí, ako letecká spoločnosť EVA Air dbá na detail a dôsledné bezpečnostné záznamy.“ Povedal šéfeditor portálu AirlineRatings.com, Geoffrey Thomas. „Letecké spoločnosti, ktoré sa zameriavajú na bezpečnosť, tiež zvyčajne ponúkajú tie najlepšie letecké produkty.“

Letecká spoločnosť EVA Air sa už viac než štvrťstoročie zameriava na údržbu, opravu, servis a tréning zamestnancov. EVA Air je jednou z len 10 leteckých spoločností na celom svete, ktoré získali 5-hviezdičkové hodnotenie SKYTRAX za najvyššiu svetovú kvalitu. V každoročnom hodnotení World Airlines Awards, SKYTRAX ocenil EVA Air za najlepšie vybavenie obchodnej triedy a tiež za čistotu. TripAdvisor, najväčší cestovateľský portál na svete, ocenil EVA Air v dvoch kategóriách: 10 najlepších leteckých spoločností v Ázii a Tichomorí a Najlepšia letecká spoločnosť - Taiwan. SKYTRAX, Travel + Leisure a ArilineRatings.com zaradili leteckú spoločnosť EVA Air medzi 10 najlepších medzinárodných leteckých spoločností sveta už niekoľkokrát.

Portál AirlineRatings.com zaradil tiež servis tried Premium Economy Class (Elite Class) a Economy class aerolínií EVA Air medzi 10 najlepších. SKYTRAX označil EVA Air za najlepšiu transpacifickú leteckú spoločnosť a, na základe odozvy cestovateľov - pasažierov, za tretiu najobľúbenejšiu leteckú spoločnosť na svete.

Na základe hodnotení z Jet Airliner Crash Data Evaluation Centre (JACDEC), bola EVA Air magazínom Aero International zaradená medzi 10 najbezpečnejších aerolínií a od roku 2005 neboli pri bezpečnostných auditoch IATA (IOSA) u leteckej spoločnosti EVA Air nájdené žiadne chyby.

EVA Air neustále obnovuje svoju flotilu výmenou starších lietadiel za úplne nové, nevynímajúc Boeing 777-300ER a Airbus A321-200. V tomto roku tiež EVA Air nasadí lietadlo Boeing 787 Dreamliner, ktoré bude premávať na stredne dlhých a niektorých dlhých letoch.

Rada EVA Air

Ak sa chystáte do juhovýchodnej Ázie či Austrálie, leťte s EVA Air. Taiwanská letecká spoločnosť ponúka letenky do týchto destinácii za fantastické ceny! Výhodou je tiež priamy let z Viedne do Bangkoku a Taipei bez prestupov. Vyberte si triedu Premium Economy Class. Len v nej získate pohodlie biznis triedy za cenu ekonomickej. Na letenke pritom môžete teraz ušetriť vďaka špeciálnym ponukám EVA Air ešte viac.