English booking Thai booking

EVA Air prináša do Viedne úplne nový Dreamliner

1. január 2019

Od 9. mája na trase Taipei (Bangkok) - Viedeň

EVA Air prináša do Viedne úplne nový Dreamliner

EVA Air umiestni na trase Taipei - Viedeň svoj nový Boeing 789-9 Dreamliner, ktorý nahradí súčasný Boeing 777-300ER. Nové lietadlo bude prevádzkované z Taipei od 9. mája 2019 a prvý krát odletí z viedenského medzinárodného letiska 10. mája 2019.

Boeing navrhol svoje Dreamliner y aby zvýšil komfort v kabíne. Aktuálne sú nové EVA Air kabíny priestornejšie a s 2,4 m teda vyššie ako „Trojka Sedmičiek“. Boeing 787 je vybavený pokročilým systémom filtrácie vzduchu, ktorý zlepšuje vzduch v kabíne. Trup 787-ky je vyrobený z kombinovaných kompozitných materiálov, ktoré ho robia vzduchotesnejšie. V porovnaní s ostatnými komerčnými lietadlami, vlhkosť vzduchu v kabíne môže byť navýšená až tri – štyri krát, čím sa eliminuje suchosť vzduchu. Tlak v kabíne lietadla môže byť tiež kontrolovaný tak, aby namiesto štandardných 8 000 stôp vznikol pocit optimálnych 6 000 stôp na zvýšenie hladiny kyslíka v krvi a zníženie bolesti hlavy a únavy. Novo navrhnuté kryty motora výrazne znižujú hluk a poskytujú pasažierom pohodlnejšie letové prostredie. Zväčšené okná lietadla (až o 9 percent) poskytujú lepší výhľad, takisto aj zo stredných sedadiel a môžu byť elektronicky stlmené.

Dve triedy v novom designe a novom vzhľade

Nové lietadlo je nakonfigurované pre 304 pasažierov v dvoch triedach, 26 v Royal Laurel Class a 278 v ekonomickej triede. EVA vytvorila pohodlnejší osobný priestor vybavením triedy Royal Laurel Class novo upravenými sedadlami. Tieto majú šírku 58,4 cm, sú nastaviteľné do plochej pozície (až 193 cm), čím umožňujú pasažierom pohodlne spať na dlhých trasách. Spoločnosť zdokonalila systémy In-Flight Entertainment s 18 palcovými HD monitormi , slúchadlami na potláčanie šumu,veľkými rozkladacími stolíkmi na prácu alebo jedlo, zásuvkami USB.

Ergonomické sedadlá a viac prestoru v triede Economy Class

Pre triedu Economy Class vybrala EVA Air ergonomicky navrhnuté sedadlá. Sú vybavené sofistikovanými koženými opierkami hlavy, s funkciami krčnej podpery, ktoré umožňujú cestujúcim flexibilne nastaviť uhol v šiestich smeroch. Vzdialenosť sedadiel je taktiež väčšia ako predtým a zabezpečuje dostatok miesta na nohy. HD dotykové monitory na každom sedadle poskytujú cestujúcim väčší komfort. 24 Dreamliner-ov do roku 2022 EVA Air len nedávno prevzala svoje prvé dva Boeingy 787-9 Dreamliner a ďalších 20 Dreamlinerov 787-9 a 789-10 prevezme do roku 2022.

Rada EVA Air

Ak sa chystáte do juhovýchodnej Ázie či Austrálie, leťte s EVA Air. Taiwanská letecká spoločnosť ponúka letenky do týchto destinácii za fantastické ceny! Výhodou je tiež priamy let z Viedne do Bangkoku a Taipei bez prestupov. Na letenke pritom môžete teraz ušetriť vďaka špeciálnym ponukám EVA Air ešte viac.