English booking Thai booking

Zoznámte sa s EVA Air!

14. jún 2017

S 5 hviezdičkami do Ázie

Zoznámte sa s EVA Air!

Aerolínie EVA Air boli založené v marci 1989 ako dcérska spoločnosť Evergreen Group. Stopercentne súkromná taiwanská spoločnosť je sesterskou spoločnosťou Evergreen Marine Corporation, jednej z piatich najväčších lodných kontajnerových spoločností na svete. Od svojho prvého letu, 1. júla 1991, neustále rozširuje svoju sieť a flotilu. Celkovo lieta do viac, než 60 destinácií na štyroch kontinentoch (Európa, Ázia, Amerika a Oceánia) a ponúka obrovskú sieť služieb, ktorá je benefitom pre cestujúcich i zákazníkov nákladnej dopravy.

EVA Air - profesionálne služby

Flotila leteckej spoločnosti EVA Air pozostáva z viac, než 70 lietadiel. Väčšina z nich je Airbus a Boeing. Do budúcnosti je cieľom EVA Air rozšírenie jej leteckej siete, ako aj flotily. Vďaka svojmu členstvu v Star Alliance sú od júna 2013 taiwanské aerolínie EVA Air schopné ponúkať svojim zákazníkom prístup k celosvetovej sieti viac, ako 1 300 destinácií. Samozrejmosťou je bezproblémové cestovanie a uznávanie statusu (nalietaných kilometrov) v rôznych programoch pre častých cestovateľov.

EVA Air - nadštandardné služby

Prioritami leteckej spoločnosti EVA Air sú najmä presné, no za to bezpečné lety, priateľský personál a profesionálne služby. inovatívna a efektívna prevádzka. Zavedením triedy Elite Class v roku 1992 (predtým nazývanej trieda Evergreen Deluxe) stanovil taiwanský letecký dopravca medzník v odvetví leteckej dopravy. Trieda Elite Class je triedou medzi ekonomickou a obchodnou (biznis). V nasledujúcich rokoch bola táto koncepcia zavedená aj inými leteckými dopravcami, a to po celom svete.

EVA Air - trieda Elite Class

EVA Air je jednou z deviatich leteckých spoločností na celom svete, ktorá získala 5-hviezdičkové hodnotenie SKYTRAX za najvyššiu svetovú kvalitu. SKYTRAX, Travel + Leisure a AirlineRatings.com ju zaradili medzi 10 najlepších medzinárodných leteckých spoločností. Okrem toho, EVA Air sa už od založenia úspešne rozvíja na najvyšších bezpečnostných štandardoch. Získala mnoho ocenení za bezpečnosť a podľa každoročného bezpečnostného hodnotenia JACDEC je jednou z najbezpečnejších leteckých spoločností na svete.

4-krát týždenne Viedeň - Bangkok - Taipei s Boeingom 777-300

Od svojho prvého letu na trase Viedeň - Bangkok - Taipei, 11. novembra 1991, EVA Air na nej lieta nepretržite. Pôsobí tak na rakúskom trhu i trhu strednej a východnej Európy. Táto trasa je v súčasnosti prevádzkovaná štyrikrát týždenne (v utorok, stredu, piatok a nedeľu) lietadlom Boeing 777-300. Pasažieri využívajú pohodlné rozloženie kabíny vo všetkých troch ponúkaných triedach. Celkovo má Boeing 777-300ER leteckej spoločnosti EVA Air 313 miest (v porovnaní s 252 v lietadle Airbus 330-200ER): 38 v triede Royal Laurel Class, 64 v triede Elite Class a 211 v triede Economy Class.

EVA Air - Boeing 777-300ER

3 triedy s najvyšším komfortom a nadštandardným servisom

Kabíny vo všetkých triedach lietadiel EVA Air, Boeing 777-300ER, majú elegantný, príjemný dizajn s ohľadom na komfort. Disponujú priestrannými sedadlami o šírke 96,5 cm v Elite Class a 81 cm v Economy Class. Všetky sedadlá Boeing-u „Triple Seven“ sú vybavené 110 V zásuvkami a USB konektorom. Každý pasažier na palube EVA Air má v sedadle prístup k svojmu vlastnému zábavnému systému Star Gallery - Audio/Video s viac, než 50 filmami, viac, než 1 000 hudobnými titulmi a desiatimi videohrami. Systém dokáže odosielať krátke textové správy (SMS) v angličtine a čínštine na mobilné telefóny alebo e-mailové adresy. Cestujúci si tiež môžu pochutnať na teplých jedlách z parnej rúry a vybrať si medzi ázijskou a európskou kuchyňou

EVA Air - triedy

EVA Air trieda Royal Laurel Class

Luxusnú triedu Royal Laurel Class po prvýkrát EVA Air predstavila v roku 2012. Royal Laurel Class je navrhnutá s 38 miestami tak, aby cestujúcim v bočných radoch umožnila výhľad cez okná bez otáčania sa. Pasažierom v strednom rade zasa umožňuje príjemný rozhovor či večeru so spolucestujúcim. Každé priestranné sedadlo má šírku približne 65 cm, sklon až 180 stupňov a roztiahne sa takmer na 2 metre. Sedadlá v tejto triede tiež zahŕňajú dômyselné prvky, ako je napríklad háčik na kabát, priestor na uloženie topánok, praktické držiaky na vodu, okuliare, potreby na čítanie, stolík na nápoje, občerstvenie a písacie potreby. Všetko ľahko dosiahnuteľné. Okrem toho, cestujúci môžu využiť kokóny na vytvorenie súkromia, či už na odpočinok, alebo prácu.

EVA Air - trieda Royal Laurel Class

Letecká spoločnosť EVA Air navyše vybavila svoje nové luxusné sedadlá triedy Royal Laurel Class najnovšími audio/video technológiami. Počnúc dotykovými obrazovkami s priemerom 15,4 palca, až po vysokokvalitné slúchadlá s filtráciou hluku. Cestujúci s osobnými elektronickými zariadeniami môžu pracovať alebo relaxovať pomocou multifunkčných AV vstupov, portov USB či pripojenia iPod-u na systém so softvérom, ako je Media Player, prehliadač fotografií a čítačka PDF. Cestujúci si v triede Royal Laurel Class môžu predobjednať svoje obľúbené jedlo a vybrať si zo stáleho menu či sezónnych pochúťok, ktoré sa dajú rezervovať cez internet 21 dní vopred, až do 24 hodín pred plánovaným odletom.

EVA Air - trieda Royal Laurel Class

Rada EVA Air

Ak sa chystáte do juhovýchodnej Ázie či Austrálie, leťte s EVA Air. Taiwanská letecká spoločnosť ponúka letenky do týchto destinácií za fantastické ceny! Výhodou je tiež priamy let z Viedne do Bangkoku a Taipei-u bez prestupovania. Vyberte si triedu Elite Class. Len v nej dostanete pohodlie biznis triedy za cenu ekonomickej. Na letenke pritom môžete teraz ušetriť vďaka EVA Air Joker ešte viac.