English booking Thai booking

EVA Air nasádza lietadlo Bad Badtz-Maru pre väčšiu radosť z cestovania

14. marec 2017

Badtz-Maru Travel Fun Jet je Airbus A330-300!

EVA Air nasádza lietadlo Bad Badtz-Maru pre väčšiu radosť z cestovania

Letecká spoločnosť EVA Air uviedla 4. marca novú edíciu svojej flotily Sanrio family. Tá je známa najmä vďaka lietadlám Hello Kitty, ktoré zaznamenali nemalí úspech. EVA Air sa rozhodla stvoriť ďalšie lietadlo — Badtz-Maru Travel Fun Jet. Zatiaľ bude nová edícia nasadená na linky Taipei - Fukuoka a Taipei - Soul. Táto letecká flotila je pritom vôbec prvou s tématikou Bad Badtz-Maru, ktorá je nasadená medzinárodne.

EVA Air služby Bad Badtz-Maru

Badtz-Maru Travel Fun Jet leteckej spoločnosti EVA Air je Airbus A330-300. Toto lietadlo pojme dokopy až 309 pasažierov, 30 v Business Class a 279 v Economy Class. Na začiatok, let BR106 odlieta z letiska Taoyuan Internationl Airport Taipei o 8.10 h ráno a prilieta na letisko Fukuoka o 11.15 h doobeda. Spiatočný let BR105 odlieta z letiska Fukuoka o 12.15 h poobede a prilieta späť na letisko Taipei o 13.50 h. EVA Air nasadila ešte jednu dvojicu letov. Let BR160 odlieta z letiska Taipei o 15.15 h poobede a prilieta na Soul Incheon Airport o 18.45 h poobede. Spiatočný let BR159 odlieta z letiska Soul o 19.45 h a a prilieta späť na letisko Taipei o 21.40 h.

EVA Air Bad Badtz-Maru

Bad Badtz-Maru je jednou z najpopulárnejších postavičiek Sanrio family. Odlišná od sladkej Hello Kitty. Badtz-Maru je poriadny nezbedník. Grafika na lietadle zachytáva postavu Bad Badtz Maru v akcii, bežiacu na nose lietadla so svojim ruksakom s najlepšími kamarátmi. So všetkým, čo k letu patrí, Bad Badtz-Maru s kamarátmi je pripravený spríjemniť vám cestovanie na palube leteckej spoločnosti EVA Air.

EVA Air Bad Badtz-Maru darčeky

V nadväznosti na úspešné domáce lety UNI Air s vôbec prvou flotilou Bad Badtz-Maru na svete, EVA Air pripravila na palube viac, než 30 rôznych služieb a vecí vybavenia v štýle Bad Badtz-Maru. Napríklad vankúše, papuče, poťahy opierok hlavy, hracie karty, boxy na jedlo, bezpečnostné karty či utierky na ruky. Všetko vybavenie a služby sú súčasťou programu, v rámci ktorého sa letecká spoločnosť EVA Air snaží ľuďom spríjemniť cestovanie a urobiť z cestovania zábavu.

EVA Air vybavenie Bad Badtz-Maru

Lietadlá Sanrio family začali byť populárne medzi pasažiermi z celého sveta, odkedy EVA Air uviedla prvú generáciu lietadiel Hello Kitty v roku 2005. V roku 2016 Daily Mail označil grafiku tejto špeciálnej leteckej flotily EVA Air za najlepšiu grafiku lietadiel na svete. Zároveň, Global Traveler Magazine ocenil EVA Air špeciálnym ocenením Leisure Lifestyle Award for Outstanding Customized Service so slovami „idú za hranice toho, čo je očakávane, robia niečo netradičné“. Aby letecká spoločnosť EVA Air ponúkla svojim pasažierom vždy nové zážitky a spravila im z cestovania zábavu, počas prvého polroka 2017 bude renovovaná letecká flotila so špeciálnou tématikou.

Rada EVA Air

Ak sa chystáte do juhovýchodnej Ázie či Austrálie, leťte s EVA Air. Taiwanská letecká spoločnosť ponúka letenky do týchto destinácii za fantastické ceny! Výhodou je tiež priamy let z Viedne do Bangkoku a Taipei-u bez prestupovania. Vyberte si triedu Elite Class. Len v nej dostanete pohodlie biznis triedy za cenu ekonomickej. Na letenke pritom môžete teraz ušetriť vďaka EVA Air Joker ešte viac.