English booking Thai booking

EVA Air bude od marca 2018 lietať z Viedne denne!

28. september 2017

Nové lety bez medzipristátia, súčasné s medzipristátím v Bangkoku

EVA Air bude od marca 2018 lietať z Viedne denne!

Letecká spoločnosť EVA Air rozširuje od 9. marca 2018 svoje služby vo Viedni. K súčasným štyrom letom do Taipei s medzipristátím v Bangkoku pridáva tri nové priame lety. EVA Air rozširuje svoje služby s cieľom poskytnúť cestujúcim väčšiu flexibilitu a zároveň zlepšiť spojenie medzi Viedňou a Bangkokom. Cestujúci sa môžu dozvedieť viac o službách a rezervovať si letenky na webovej stránke www.evaair.sk.

Nový priamy let Taipei - Viedeň je naplánovaný na stredu, piatok a sobotu ako let BR65. Odlietať bude z medzinárodného letiska Taoyuan (TPE) o 23.30 a prilietať na medzinárodné letisko Viedeň (VIE) bude o 06.35 ráno v nasledujúci deň. Spiatočný let BR66 bude odlietať z Viedne v Pondelok, Utorok a v Sobotu a prilietať do Taipei bude o 07.15 ráno v nasledujúci deň. Nový let tak cestujúcim zabezpečí viac času na obchodné stretnutia, prehliadky pamiatok alebo na prípojné lety do ostatných európskych destinácií. Skorý ranný prílet do Taiwanu poskytuje cestujúcim z východnej a strednej Európy skorý štart do dňa, či už na biznis alebo turizmus v Taiwane, alebo na prípojné lety do severovýchodnej Ázie, juhovýchodnej Ázie, Hong Kongu, Macau a 25 destinácií vo vnútrozemí Číny.

Komfortný Boeing 777-300ER leteckej spoločnosti EVA Air, premávajúci na všetkých trasách medzi Európou a Áziou disponuje troma triedami: Royal Laurel Class business, Elite premium economy a Economy. V každej triede poskytuje EVA Air 5-hviezdičkové služby, prístup na Wi-Fi a oveľa viac. EVA Air sa snaží poskytnúť cestujúcim ten najlepší možný zážitok z lietania. Oslavuje pritom nové priame lety bonusom „Early Bird“ (ranné vtáča) pre cestujúcich. To platí pre prvých šesť priamych letov.

Rakúsko spája osem krajín, vrátane Českej republiky, Slovenska, Maďarska a ďalších vo východnej a strednej Európe. Poloha Rakúska mu dáva geografickú výhodu, ktorá vedie k turistickému boomu. Viedeň, hlavné a zároveň najväčšie mesto Rakúska je populárne vďaka svojmu umeniu, architektúre, kultúre a hudbe.

Kultúrno-historické pamiatky, akými sú paláce, katedrály a múzeá, ktoré cestujúcim poskytujú pohľad na mocné Rakúsko-Uhorsko. Viedeň bola tiež domovom mnohých najlepších skladateľov, vrátane Wolganga Amadea Mozarta, Ludwiga van Beethovena a Franza Schuberta. Dnes sú divadlá po celom meste plné klasických a operných predstavení, ktoré priťahujú množstvo milovníkov hudby z celého sveta.