English booking Thai booking

Víza Filipíny

Víza Filipíny

Občania SR môžu na územie Filipín vstúpiť bez víz, ak ich pobyt neprekročí 21 dní.

Podmienkou je predloženie cestovného pasu s platnosťou aspoň 6 mesiacov od ich príchodu do krajiny.

Požadované dokumenty pre vstup do krajiny

  • platný cestovný pas minimálne 6 mesiacov od vstupu do krajiny